Aura Coronado es proclama campiona de Catalunya U14 d'Eslàlom Paral·lel

La castellanesa encara ara amb força la temporada estival de patins d'Alpí en Línia, en què comença en setena posició al rànquing absolut espanyol

Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:31h
Aura Coronado va pujar al primer lloc del podi del campionat de Catalunya U14 d'Eslàlom Paral·lel.
Aura Coronado va pujar al primer lloc del podi del campionat de Catalunya U14 d'Eslàlom Paral·lel. | Cedida
La berguedana i veïna de Castellar de n'Hug, Aura Coronado Mateu, corredora del May Luengo Esquí Club i membre de l'equip junior de Salomon, s'ha proclamat aquest darrer diumenge 1 d'abril, a l'estació de La Molina, campiona de Catalunya U14 d’Eslàlom Paral∙lel.

Amb aquest triomf, la castellanesa tanca la temporada d'esquí alpí 2017-2018 en què ha debutat a la categoria infantil U14. En aquest debut, Aura Coronado ha participat a les dues fases classificatòries i a la Fase Final de la Copa d'Espanya, formant part de l'equip català de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, assolint una novena posició en la classificació final; i sent, paral·lelament, la primera classificada de la seva edat.

A la Lliga Catalana ha assolit la sisena posició, també primera de la seva edat. Aquests resultats obtinguts permeten ser optimistes de cara a la propera temporada 2018-2019 i encarar la temporada estival de patins d'Alpí en Línia, en què berguedana, comença la temporada en la setena posició del rànquing absolut espanyol. 
 
Aura Coronado durant la competició. | Cedida