Marc Coma: “Com més dura sigui la carrera, molt millor”

El pilot d'Avià afirma que només queden “petits detalls” de cara al Dakar 2015

Redacció
16 de desembre del 2014
Actualitzat a les 19:01h
576_1418752899unnamed
576_1418752899unnamed
 
El gran favorit al proper Dakar 2015, el pilot berguedà Marc Coma, ja ho té tot a punt per guanyar el seu cinquè Dakar i seguir sumant victòries a la seva llarga llista de reconeixements. Per això, i des de fa uns mesos es prepara per competir en una de les proves de motociclisme més dures del planeta, que arrencarà el proper 4 de gener a la capital de l'Argentina i que travessarà Xile i Bolívia, al llarg de 13 estapes i més de 9.000 quilòmetres. 

Coma va començar el seu entrenament al desert d'Atacama, on va disputar l'Atacama Ral·li, i durant els darrers mesos ha treballat amb un programa físic d'entrenament molt estricte. Ara, però, considera ja que només li queden “petits detalls” i que la major part de la feina ja està feta: “Hem acumulat molts quilòmetres i a nivell físic estem a molt bon nivell”.

En una roda de premsa aquest dimarts, el d'Avià ha precisat que, a partir d'ara tocarà estudiar les etapes, el recorregut i preparar bé el material. Respecte als seus mèrits anteriors -quatre Dakars i sis Campionats del Món-, Coma ha indicat que “no ho hagués imaginat ni en els meus millors somnis”. No obstant això, ha reconegut que, més que els números, allò que realment li agrada és anar amb moto i competir: “Aquestes sensacions són inexplicables, i no han variat ni una mica des de la primera vegada que vaig pujar sobre d'una moto”. 

El berguedà, doncs, espera un Dakar “difícil”, amb un ritme “molt alt” i pilots de gran nivell que ho donaran tot. Malgrat això, ha afirmat que “com més dura sigui la carrera, molt millor”.
 

El pilot d'Avià, Marc Coma Foto: AMV Seguros