El gironellenc dj Weah publica el seu primer single, «Hold on»

Es tracta d'una col·laboració amb el cantant canadenc Bodhi Jones que ja pot trobar-se a iTunes, Youtube i Spotify

Pilar Màrquez Ambròs
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:37h
El nom artístic de Marc Sebastian es dj Weah.
El nom artístic de Marc Sebastian es dj Weah. | Cedida
El gironellenc dj Weah presenta "Hold on", el seu primer single. El seu nom és Marc Sebastian, té 30 anys i en fa vuit que és punxadiscos. Entre d'altres, ha punxat a la General de Berga i també a Pacha La Pineda, on té previst tornar aquest estiu. Després d'anys, destinant esforços i ganes al món de la nit i posant música en diverses discoteques del territori, Marc Sebastian ha decidit produir una cançó pròpia. Així, l'artista gironellenc fa un pas més en la seva carrera, i publica el seu primer single amb la col·laboració del cantant canadenc Bodhi Jones. "Vaig conèixer aquest cantant a través d'un amic meu, el també dj Marsal Ventura", explica Marc Sebastian. El contacte va ser a través de les xarxes socials i ha servit per compondre un single que dj Weah defineix com "una cançó que et transmet calma i tranquil·litat, i et transporta directament a una terrassa estival". Bodhi Jones és un cantautor de Vancouver amb força recorregut a la Colúmbia Britànica, a la costa oest del Canadà. 

"És una cançó que ens diu que l'estiu ja és aquí", afegeix Sebastian. No és casualitat, doncs, que aquest primer single surti a la llum justament ara, de cara a poder agafar volada durant els mesos de calor. 




La cançó es pot trobar a diverses plataformes digitals, com Youtube, Spotify o iTunes. Addicting Records és la discogràfica encarregada de la distribució i, segons comenta Marc Sebastian, la cançó s'ha inclòs en un recopilatori que s'editarà enguany al Japó. L'objectiu del gironellenc és començar així a fer la seva pròpia música i poder-se dedicar professionalment i a temps complet a la seva faceta de punxadiscos, també amb l'objectiu de treure un disc en el futur. "És un món complicat, en què sinó fas música, no pots avançar", posa en valor.

De moment, Marc Sebastian assegura que ja treballa en un segon single que treurà els propers mesos i té previst gravar el videoclip de 'Hold on' a l'estiu. 

 
Arxivat a