Berga planta una dotzena d'arbres a l'aparcament de la Font del Ros

El consistori té previstes diverses actuacions a l'arbrat aquesta primavera | L'actuació ha de millorar estèticament un espai "molt dur i poc agraït" i ha de generar-hi espais d'ombra

Redacció
03 d'abril del 2018
Plantació d'arbres a l'aparcament de la Font del Ros.
Plantació d'arbres a l'aparcament de la Font del Ros. | Ajuntament de Berga
L'Ajuntament de Berga ha plantat una dotzena de nous arbres a l'aparcament de les Aubes, a la Font del Ros. Es tracta d'una campanya de plantació i reposició d'arbrat a diferents punts de la ciutat que el consistori ha engegat amb l'arribada de la primavera. En aquest cas, segons fonts de l'ajuntament, l'actuació ha de "millorar estèticament un espai molt dur i poc agraït, proporcionant-hi espais d'ombra amb el temps". S'hi han plantat fins a dotze noves mèlies. Aquest 2018 també s'han plantat arbres prop de l'Escola Municipal de Música de Berga i davant dels jutjats vells, a la Gran Via. 

La campanya d'enguany complementa la de substitució de l'arbrat que va desenvolupar-se en diversos punts de la capital del Berguedà el 2017. En aquest cas, es van plantar més d'una seixantena d'arbres de diverses espècies, entre les que van incloure's mèlies, erables, fotínies, lledoners, plàtans, avets, perers de flor i ginkgos. La campanya va cobrir punts com el passeig dels Abeuradors de la Valldan, el passeig de la Pau, el de la Indústria, la Rasa dels Molins, la Gran Via amb Lluís Millet i l'Avinguda del Canal Industrial. L'any passat la campanya va desenvolupar-se amb 15.000 euros de fons propis del consistori i del rendiment de la zona blava.

El consistori té previst donar més detalls de les actuacions que es faran a l'arbrat aquesta primavera a mesura que aquestes es duguin a terme. 
 
El consistori ha plantat dotze noves mèlies al pàrquing de les Aubes. | Ajuntament de Berga
Arxivat a