«Tossudament Llach» serà el concert estrella de la Festa Major de Puig-reig

La recopilació de peces del de Verges es podrà gaudir al Pavelló d'Esports el 19 de maig | És un projecte de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya amb artistes com Manu Guix, Elena Gadel, Roger Padullés i Beth

Redacció
03 d'abril del 2018
«Tossudament Llach» a l'Auditori de Girona, l'any 2016.
«Tossudament Llach» a l'Auditori de Girona, l'any 2016. | Pere Duran / Simfònica de Cobla i Corda
Un dels actes més rellevants i esperats de la Festa Major de Puig-reig d'aquest 2018 serà el concert "Tossudament Llach". Es tracta d'una recopilació de les peces més emblemàtiques de Lluís Llach interpretades per la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, amb la col·laboració d'artistes com Manu Guix, Elena Gadel, Roger Padullés, Beth i una segona col·laboració especial de la Polifònica de Puig-reig.
 
Aquest homenatge a Lluís Llach ja va ser un èxit absolut durant la seva estrena a l'Auditori de Girona l'any 2016 i la versió que es va editar en CD va ser guardonada als Premis Enderrock 2017 en la categoria del "millor disc de clàssica".
 
En el marc de la festa major 2018, doncs, el concert "Tossudament Llach" s'interpretarà al municipi el dissabte 19 de maig, a les 8 del vespre i al Pavelló d'Esports. La reserva d'entrades es pot fer a partir del 17 d'abril i fins el 17 de maig, trucant a la centraleta del consistori puig-reigenc. En aquest sentit, l'Ajuntament de Puig-reig ha informat ja que posarà a disposició del públic 300 entrades amb opció de reserva i aquestes s'hauran de recollir a la taquilla del Pavelló d’Esports el mateix 19 de maig entre les 6 i les 7 de la tarda.

Entrades anticipades a 12 euros

Les entrades anticipades costaran 12 euros i es podran adquirir a l'Oficina Jove del Berguedà, a Berga; a la Impremta Guinó de Gironella; a la Llibreria Montse i la Llibreria Colillas, a Puig-reig; i al Videoclub Chaplin de Navàs. A taquilla, les entrades tindran un preu de 15 euros. 
 
 
Arxivat a