Toni Baños disputarà dimecres el Campionat del Món de cros juvenil a París

La prova es durà a terme en el Parc del Camp de Mart amb la Torre Eiffel com a testimoni privilegiat de l'esdeveniment esportiu, sobre un recorregut de 5.500 metres

Redacció
02 d'abril del 2018
Toni Baños durant la disputa d'un cros amb la selecció
Toni Baños durant la disputa d'un cros amb la selecció | CAM
L'atleta berguedà de l'Avinent Manresa, Toni Baños, i el seu entrenador i director tècnic de l'entitat, Joan Lleonart, marxa aquest dilluns cap a París on prendran part dimecres en el Campionat del Món de cros juvenil per a seleccions que es disputarà en la capital francesa. La prova es durà a terme en el Parc del Camp de Mart amb la Torre Eiffel com a testimoni privilegiat de l'esdeveniment esportiu, sobre un recorregut de 5.500 metres. 

Baños sumarà la seva tercera internacionalitat, desprès d'haver disputat l'estiu passat el Campionat del Món juvenil a Nairobi (Kenya) en 2.000 obstacles on es va classificar per a la final, i l'encontre sub20 en pista coberta que de fa unes setmanes a Minsk (Bielorússia) on es va imposar en la prova dels 2.000 obstacles, instaurant una nova millor marca absoluta estatal en aquesta distància. 

La selecció espanyola està formada per deu atletes (cinc nois i cinc noies), en els que hi han quatre atletes catalans, i dos tècnics.