L'Ajuntament de Berga inicia els tràmits per millorar la provisió d'aigua fins Queralt

López Noguera considera una bona notícia que Gendrau finalment aposti per Queralt

Redacció
16 de desembre del 2014
Actualitzat a les 16:44h

El regidor del PP de Berga, Joan Antoni López Noguera Foto: Pere Gendrau


L'únic regidor del Partit Popular català (PPC) de l'Ajuntament de Berga, Joan Antoni López Noguera, ha manifestat aquest dimarts la seva “satisfacció” després de conèixer la decisió de l'Ajuntament de Berga de començar a gestionar l'abastament d'aigües fins al Santuari de Queralt: “Per fi l'Ajuntament de Berga ha passat de les paraules als fets, i s'ha decidit a començar els tràmits”.

En aquest sentit, s'ha felicitat per la insistència del seu partit en aquest tema, tot i que ha volgut recordar que això només és un pas més per fomentar turísticament l'Hostatgeria. Segons ell, Queralt és un projecte cabdal pel sector turístic de Berga i la comarca, i l'equip de govern l'hauria de tenir més en compte. De fet, fa pocs mesos López Noguera va considerar que el problema amb Queralt era de “voluntat política”, ja que si Convergència i Unió (CiU) volgués restaurar l'hostatgeria, això ja estaria fet perquè tenen majoria a l'Ajuntament, a la Diputació i a la Generalitat.

El regidor popular ha afirmat que, per la seva part, l'Hostatgeria de Queralt sempre ha estat una prioritat, i ha recordat que, en aquesta línia, el 2011 el PP va aconseguir una subvenció de 40.000 euros de la Diputació de Barcelona per fer les primeres millores. Els tràmits per aconseguir un bon abastiment d'aigües, doncs, són una bona notícia per les reivindicacions històriques del PP, que no ha deixat de criticar que aquest punt ja constava al Pla Director del Santuari que va redactar el Ministeri d'Indústria. 
Arxivat a