Agenda del cap de setmana i del pont de Setmana Santa al Berguedà

Totes les activitats del divendres 30 de març al dilluns 2 d'abril

Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 20:45h
La il·lusió d'un fillol quan ha rebut la mona.
La il·lusió d'un fillol quan ha rebut la mona. | Bernat Ferrer/NacióLaFlama.cat
Fotografia d'arxiu de la cantada de Caramelles de Guardiola de Berguedà. | Ajuntament de Guardiola

Divendres 30

La Pobla de Lillet:Fira Flor de Neu. de 10 a 21 h. 
Berga: Via Crucis. A les 8 hores. Sortida de la parròquia de Santa Eulàlia de Berga.
Berga:Concert de Setmana Santa. A la parròquia de Santa Eulàlia. A les 19.30 hores. 10 euros l'entrada. Gratuït pels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Berga.
Berga:68a Exposició anual col·lectiva de pintors berguedans. Memorial Jacint Codina. Fins al 15 d'abril. Caps de setmana i festius.
Gironella: Exposició dels dibuixos del concurs de pintura de la Fira de Sant Josep. Oberta per Setmana Santa. A la Biblioteca de Gironella
Borredà: 2a assemblea oberta de poble. A les 11.30 hores, al Casal de la Gent Gran. Organitza: Treballem junts per Borredà-CUP. Cloenda amb aperitiu.
Bagà:Exposició fotogràfica 'Imatges del Berguedà al segle XX', en col·laboració amb l'Àmbit de Recerques del Berguedà i l'Arxiu Comarcal. Fins al 31 de març. 
 
Dissabte 31

La Pobla de Lillet: Fira Flor de Neu. de 10 a 21 h. 
Borredà: Dinar Popular. A les 14 hores, a la plaça major. Preu 12 euros per als adults i 10 euros per als infants.
Berga: Ball amb Joan Altarriba a l'Hotel d'Entitats - Centre Cívic. A les 18 hores. Hi haurà berenar. Hi col·labora l'Associació de Veïns de Santa Eulàlia i l'Ajuntament de Berga. 
Berga: 68a Exposició anual col·lectiva de pintors berguedans. Memorial Jacint Codina. Fins al 15 d'abril. Caps de setmana i festius.
Gironella: Exposició dels dibuixos del concurs de pintura de la Fira de Sant Josep. Oberta per Setmana Santa. A la Biblioteca de Gironella.
Gironella: 'De Saetas, Bulerías y Hostias Santas'. Victòria Gironella, a les 20 hores. Actuarà Víctor Palacios. Amb Antonia la Flamenca al cante i Oscar Soriano a la guitarra. 
Bagà: Exposició fotogràfica 'Imatges del Berguedà al segle XX', en col·laboració amb l'Àmbit de Recerques del Berguedà i l'Arxiu Comarcal. Fins al 31 de març. 
Guardiola de Berguedà:Inauguració d'una exposició antològica de pintura d'Esteve Amills. A l'edifici de l'antiga estació. A les 5 de la tarda.
Vallcebre:Caramelles. Cantada de caramelles a les diferents cases i ravals del poble.
 
Diumenge 1

Olvan: Ball-Berenar amb Jordi Burch. A les 18.30 hores. A la mitja part, entrepà. 
Borredà: Sorteig d'una mona de Pascua. A les 13 hores. Organitza Borredà de Festa.
Berga:68a Exposició anual col·lectiva de pintors berguedans. Memorial Jacint Codina. Fins al 15 d'abril. Caps de setmana i festius.
Berga: Caramelles. A la 1 del migdia se celebrarà la tradicional cantada de caramelles a la plaça de Sant Pere. La trobada comptarà amb la participació de cinc grups. 
Gironella: Exposició dels dibuixos del concurs de pintura de la Fira de Sant Josep. Oberta per Setmana Santa. A la Biblioteca de Gironella.
Gironella:Trobada de caramellaires. A les 13 hores, a la plaça de la vila. 
Ametlla de Merola (Puig-reig): Caramelles. A partir de les 12 hores, als carrers del poble, cantades del Grup de Caramelles de l'Ametlla de Merola. 
Puig-reig:Caramelles solidàries.
Guardiola de Berguedà: Caramelles. Acompanyament de la Cobla Pirineu. 
Avià: Caramelles. De 9.15 a 13.30 hores pels carrers del municipi. 
Vilada: Caramelles. Sortida a les 9.30 hores des de Cal Candi.
Bagà: Caramelles. Cantada de Caramelles pels carrer de la Vila a partir de les 8 del matí fins a les 14 hores. Finalitza a la plaça de Catalunya. 
Vallcebre:Caramelles. Cantada de caramelles a les diferents cases i ravals del poble.
Gósol: Caramelles. Un cop acabada la missa a l'església i tot seguit a la plaça Major. 

Dilluns 2

Berga: 68a Exposició anual col·lectiva de pintors berguedans. Memorial Jacint Codina. Fins al 15 d'abril. Caps de setmana i festius.
Gironella: Exposició dels dibuixos del concurs de pintura de la Fira de Sant Josep. Oberta per Setmana Santa. A la Biblioteca de Gironella.
Puig-reig: Caramelles Escola Municipal de Música de Puig-reig i Polifònica de Puig-reig.
Vilada: Truitada popular. A partir de les 17:00 hores es podrà anar al Local Cultural i tastar les truites que preparen els voluntaris. 

I si voleu incloure a l'agenda altres activitats les podeu enviar a [email protected]