La Coral de l'Escola de Música de Berga interpretarà el Rèquiem de John Rutter al concert de Setmana Santa

Una de les característiques peculiars d'aquesta peça és que segueix la litúrgia llatina però amb la introducció d'alguns salms en llengua anglesa

Pilar Màrquez Ambròs
29 de març del 2018
Actualitzat a les 20:33h
Imatge del tradicional Concert de Setmana Santa de Berga.
Imatge del tradicional Concert de Setmana Santa de Berga. | EMMB
La Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB), dirigida pel professor i músic Jordi Sabata, oferirà aquest divendres el tradicional concert de Setmana Santa. Enguany, la formació interpretarà una peça que li és coneguda i que en d'altres ocasions ja ha estat present al seu repertori: el rèquiem de John Rutter, un compositor anglès que va estrenar aquesta composició l'any 1985 a Dallas (EUA).

Una de les característiques peculiars d'aquest rèquiem és que segueix la litúrgia llatina però amb la introducció d'alguns salms en llengua anglesa. La Coral de l'EMMB en farà una interpretació amb solistes vocals, a més d'un conjunt instrumental.
 
El concert d'enguany tindrà lloc aquest divendres 30 d'abril, a dos quarts de 8 del vespre, a l'església de Santa Eulàlia de Berga, a la plaça de Sant Pere. L'actuació s’inclou dins de la programació del sisè cicle de música que es fa a la ciutat i és una de les múltiples propostes que es poden fer a la ciutat aquesta setmana de Pasqua

Les entrades per a l'esdeveniment costen 10 euros i es podran adquirir a taquilla i de forma anticipada a través del portal www.tictactiquet.com. Per a l’alumnat del centre d’ensenyament musical l'entrada serà gratuïta. 

La interpretació es repetirà diumenge 15 a la Seu d'Urgell

Segons els responsables de la Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga, aquest concert es tornarà a oferir el proper diumenge 15 d'abril a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell. L'acte comptarà amb tots els alumnes del Conservatori de Música dels Pirineus, ja que la cita es situa dins el projecte coral que es desenvolupa des d'aquest conservatori compartit que suma les escoles de música de Berga, la Seu d'Urgell i Puigcerdà, les capitals de les comarques del Berguedà, l’Alt Urgell i la Cerdanya. 
Arxivat a