Estel Ballús s'endú enguany el premi Protagonistes del Demà de Rotary Club

La Menció Especial ha estat per Oriol Segura, de l'institut Pere Fontdevila de Gironella

Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 10:22h
Estel Ballús Riu, alumna del l'institut Guillem de Berguedà, ha estat la guanyadora dels premis Protagonistes del Demà.
Estel Ballús Riu, alumna del l'institut Guillem de Berguedà, ha estat la guanyadora dels premis Protagonistes del Demà. | Institut Guillem de Berguedà
La guanyadora de la 17a edició dels premis Protagonistes del Demà de Rotary Club del Berguedà ha estat Estel Ballús, una alumna de l'institut Guillem del Berguedà de la ciutat de Berga. Ballús s'ha endut el reconeixement pel seu treball de recerca de batxillerat, que porta per títol: "Materials biomimètics: la hidrofòbia i la hidrofília". Estel Ballús ha rebut 1.000 euros per destinar als seus estudis com a premi. Paral·lelament, l'institut Guillem de Berguedà se n'ha endut 500 per a la compra de material.  

Enguany la Menció Especial ha estat per Oriol Segura, de l'institut Pere Fontdevila. Segura ha realitzat un treball de recerca amb el títol: "Pla de Màrqueting de l'Alberg de Berga". Paula Toran Vilalta, de l'Escola Xarxa, Tània Amills de l'institut Alt Berguedà de Bagà i Jordi Puig Rabat, de l'institut de Puig-reig han rebut també diplomes per la seva participació al certamen. 

Els guardons s'han entregat aquest mes a la biblioteca de l'institut Guillem de Berguedà amb la presència del president del Consell comarcal del Berguedà, David Font, el president del Rotary Club del Berguedà, Josep Bres, el conseller d'Ensenyament del Consell Comarcal del Berguedà, Llorenç Lozano, la presidenta del jurat, Glòria Simón i d'altres membres del jurat, així com professorat i alumnes de segon de Batxillerat.