El popular grup d'havaneres Port Bo oferirà un concert benèfic a Berga

El recital es farà divendres 6 d'abril i s'ha organitzat per recaptar fons coincidint amb el cinquè aniversari de la Fundació Privada Tutelar del Berguedà

Pilar Màrquez Ambròs
28 de març del 2018
Actualitzat a les 19:48h
El grup d'havaneres Port Bo actuarà a Berga el 6 d'abril.
El grup d'havaneres Port Bo actuarà a Berga el 6 d'abril. | Port Bo
El popular grup d'havaneres Port Bo actuarà a Berga divendres 6 d'abril, i ho farà per una causa solidària. Port Bo oferirà la seva música en un concert benèfic per a la Fundació Privada Tutelar del Berguedà, al Teatre Municipal de la ciutat. Amb aquesta activitat, la fundació busca recaptar diners per continuar desenvolupant la seva tasca social de tutelatge de persones amb discapacitat intel·lectual i de suport als familars. Port Bo és un grup d'havaneres fundat el 1966 a Calella de Palafrugell que, juntament amb altres amants del gènere, va ser l'impulsor de la cantada d'havaneres de Calella, en la que ha participat en totes les seves edicions.

El concert a la ciutat de Berga està programat d'aquí a dos divendres a les 10 de la nit, i l'entrada es pagarà pel sistema de taquilla inversa. És a dir, és l'espectador qui decidirà quant val el recital en sortir-ne. En aquest sentit, abans d'abandonar el teatre, cadascú introduirà en un sobre la quantitat que valori convenient. La Fundació Privada Tutelar del Berguedà ha tirat endavant en el passat d'altres activitats benèfiques per recaptar diners, com una subhasta solidària de quadres. Els fons que l'entitat recull en les iniciatives que impulsa van sempre destinats a vetllar per la protecció dels drets de les persones amb discapacitat psíquica i la millora de la seva qualitat de vida. 

El concert coincideix amb el cinquè aniversari de la Fundació Privada Tutelar, i Port Bo hi col·labora desinteressadament.