El Sobrepuny Trail torna a la Nou de Berguedà el 7 i 8 d'abril

Eduard Comellas explica que enguany hi destaca la possibilitat de realitzar el recorregut de 12 quilòmetres com a caminada popular i la participació d'equips mixtes de tres persones

Redacció
28 de març del 2018
Actualitzat a les 11:18h
Paisatge per on transcorre la Sobrepuny Trail
Paisatge per on transcorre la Sobrepuny Trail | Cedida
L'Associació de Muntanyencs Berguedans ja està ultimant els preparatius per a la sisena edició del Sobrepuny Trail que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 d’abril a la Nou de Berguedà. Segons n'explica un dels seus responsables, Eduard Comellas, el dissabte dia 7 a les 5 de la tarda es donarà la sortida del Vertical Sobrepuny que aquest any no forma part del Campionat de Catalunya de Curses Verticals. Durant tot el mati del diumenge dia 8 se celebraran així les tres proves del Sobrepuny Trail de 12, 21 i 30 quilòmetres respectivament.
 
En l'edició d'enguany destaca l’estrena de dues modalitats per al trail del diumenge. Per una banda, s'ofereix a la gent que que prefereix gaudir amb tranquil·litat de l'entorn la possibilitat de realitzar el recorregut de 12 quilòmetres com a caminada popular. Per l'altra, la inscripció del trail es podrà fer en forma d'equips mixtes de tres persones on cadascun dels membres haurà de participar en una de les distàncies del Trail.
 
Comellas defensa que "participar al Sobrepuny Trail és una molt bona oportunitat per a descobrir els indrets i paratges extraordinaris que amaga el Sobrepuny, un cim que ofereix una de les millors panoràmiques de la comarca del Berguedà".