Gironella renova per quart any el Segell InfoParticipa per la transparència de la seva pàgina web

El portal obté un 88,46% dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB

Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a les 22:06h
Web de l'Ajuntament de Gironella.
Web de l'Ajuntament de Gironella.
L'Ajuntament de Gironella ha obtingut per quart any consecutiu la distinció del Segell InfoParticipa per la transparència de la pàgina web municipal, aconseguint un 88,46% dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCPP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), segons fonts del consistori. 
 
Les dades obtingudes per l'Ajuntament de Gironella signifiquen una millora respecte l'any passat, quan va complir amb un 86,54% dels punts. En l'anterior edició va ser l'únic consistori de la comarca en obtenir el segell. Per David Font, alcalde de Gironella, la renovació d'aquest segell és una mostra de la feina feta des de l'ajuntament i de l'aposta per millor en matèria de transparència i qualitat de comunicació. Font remarca que "any rere any es fan canvis i modificacions a la pàgina web perquè sigui de fàcil accés i segueixi actualitzada. La informació i la transparència al ciutadà és un valor que apliquem dia a dia".  

L'entrega de premis serà el proper dia 25 d’abril a la Universitat Autònoma de Barcelona. 
Arxivat a