Un il·lustrador berguedà busca mecenes per publicar un quadern infantil de la Patum

Es tracta d'una obra on s'hi podran pintar els personatges del Corpus berguedà; i per la qual s'ha iniciat un projecte a través de Verkami que ja porta 171 euros recaptats, però que en necessita 300

Pilar Màrquez Ambròs
26 de març del 2018
Actualitzat a les 18:34h
Nena pintant la Guita.
Nena pintant la Guita. | Verkami
L'il·lustrador berguedà Rubén Torres ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami amb l'objectiu de publicar un quadern infantil per pintar amb dibuixos de totes les comparses de la Patum. Es tracta del segon volum d'una obra que ja va sortir al carrer fa cinc anys. "Però és un quadern renovat, el doble de gran", explica el jove.  L'objectiu, segons afirma Torres a NacióBerguedà, és poder materialitzar de cara a Sant Jordi aquesta publicació de 16 pàgines i que permet que nens i nenes, i potser no tan infants, puguin posar color a tots els personatges del Corpus berguedà.

Per tal de fer possible el projecte, Rubén Torres es va proposar d'inici recaptar 300 euros en 40 dies, dels quals de moment en porta reunits fins a 171. 
 
El projecte proposa als possibles mecenes fer una donació de 8 euros per obtenir el quadern i una còpia en versió digital del mateix. Amb 9 euros s'hi afegeix també l'enviament a domicili. Ara bé, hi ha d'altres possibilitats, com aportar 11 euros i adquirir el guadern i un imant de la Patum per a la nevera; o posar-hi 19 euros per obtenir el quadern i una samarreta, també amb una de les il·lustracions de l'autor. 

Les pàgines interiors de la publicació seran de format Din A4 d'un gruix de 170 grams, i les aportacions es destinaran precisament a fer possible l'edició de l'obra, constata Rubén Torres. Els mecenes - que no escullin l'opció de rebre-ho a casa - podran recollir en mà el seu quadern el dia 23 d'abril a Berga, coincidint amb la diada de Sant Jordi d'enguany. 

 
Arxivat a