Berga convoca la segona edició del concurs per actuar al concert de dissabte de Patum de 2018

La iniciativa pretén proporcionar elements de suport i d'acompanyament a les bandes novelles per a la seva professionalització

Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat a les 22:29h
Actuació del grup «Ilegal» durant el concert jove de Patum de 2017.
Actuació del grup «Ilegal» durant el concert jove de Patum de 2017. | Ajuntament de Berga
L'Ajuntament de Berga ha convocat una nova edició del concurs de bandes musicals per seleccionar el grup que obrirà el concert jove de dissabte de Patum de 2018. Es tracta d'un esdeveniment que s'emmarca dins dels actes de celebració de la festa berguedana, que es portaran a terme del 30 de maig al 3 de juny a la ciutat de Berga. La regidoria de Joventut, que encapçala Mònica Garcia, és l'encarregada de convocar aquest certamen que té l'objectiu de generar noves oportunitats pels joves creadors en l'àmbit de la música promovent el coneixement de formacions i artistes berguedans de diversos estils i gèneres musicals.
 
La iniciativa impulsada per segon any consecutiu des del consistori també pretén proporcionar elements de suport i d'acompanyament a les bandes novelles per a la seva professionalització, a través del treball en xarxa, la difusió i la distribució dels continguts creatius generats mitjançant l'ús de 'escenari del concert jove que es farà el dissabte, 2 de juny, de 2018. 
 
La convocatòria s’adreça a grups i bandes que comptin amb un any d'experiència en actiu i que la meitat dels seus membres visquin actualment en un dels municipis de la comarca del Berguedà. Les formacions musicals interessades en concórrer al concurs podran realitzar les inscripcions de forma gratuïta del 26 de març al 15 d'abril omplint el formulari en línia disponible en aquest enllaç web. 
 
Un jurat qualificador format per membres de l'organització de l'esdeveniment musical s'encarregarà d'escollir la banda guanyadora el proper 16 d'abril. La decisió del jurat es donarà a conèixer públicament els dies posteriors a través de la difusió del cartell anunciador dels grups que formaran part de l'activitat. El grup seleccionat rebrà un premi de 300 euros i obrirà les actuacions del concert jove de dissabte de Patum que es realitzarà a l'escenari ubicat al passeig de la Indústria, a tocar de l'ambulatori. 
 
Per a més informació sobre l'esdeveniment musical, es pot contactar amb l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Berga, a través de l’adreça de correu electrònic [email protected]
Arxivat a