Gironella reparteix un milió d'euros al sorteig del Jocker

Els administradors que han donat el premi suposen que es tracta d'algú del municipi o de la comarca

Redacció
15 de desembre del 2014
Actualitzat a les 12:41h
L'Administració de Loteria número 2 La Perla de Gironella està d'enhorabona aquest dilluns després que s'hagi donat a conèixer que durant aquest cap de setmana han repartit el premi guanyador del sorteig del Jocker de la Primitiva. Un premi, que segons ha explicat l'administradora Dolors Pujol a NacióBerguedà, no havien donat mai, així com cap suma de diners tan important. 

“Estem molt contents; sempre fa molta il·lusió donar un premi d'aquesta quantia, i a més ara, que els diners es necessiten”, ha declarat. El premi d'un milió d'euros correspon al sorteig que es va fer dissabte 13 de desembre en què es tractava d'endevinar un total de set números. 

Pujol no ha pogut especificar si la persona guanyadora és o no del municipi o de la comarca, tot i que ha indicat que ho suposa, ja que des de primera hora del matí molta gent ja ho sabia. En aquest sentit, el local de l'Avinguda Catalunya de Gironella s'ha convertit avui en un riu de gent, curiosos i amics que s'han acostat a confirmar la bona nova i a felicitar per la sort que han donat. A més, a la porta de l'establiment ja han penjat un cartell informant que s'ha repartit aquest premi, un fet que esperen que també motivi la gent a seguir jugant: “Fa il·lusió i va bé, perquè la gent també s'anima a jugar”. 

La persona beneficiària del premi, però, no té l'obligació de passar per l'administració. Segons ha detallat Pujol, el guanyador pot anar directament a l'entitat pagadora on se li validarà, ingressaran els diners i se li farà la retenció corresponent del 20%. 
Arxivat a