Les empreses dels berguedans Jordi Merino i Jordi Galera, premiades per segon any als Wedding Awards

El guardó reconeix al 5% de companyies dedicades a la fotografia i el vídeo nupcial que han obtingut el major nombre d'opinions positives, d'entre les 41.000 que es poden trobar online

Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat el 06 de març del 2019 a les 14:03h
Una de les imatges de MC Produccions i Foto&Film que pot trobar-se al portal web que els ha premiat.
Una de les imatges de MC Produccions i Foto&Film que pot trobar-se al portal web que els ha premiat. | Foto&Film
Les empreses ProduccionsMC i Foto&Film, de les quals els berguedans Jordi Merino i Jordi Galera en són les principals cares visibles, juntament amb un  equip de professionals format per Eva Puig, Judith Vera, Eudald Corominas i Xavi Garcia, han estat guardonades en categoria de Fotografia i Vídeo amb els premis Wedding Awards 2018, que entrega el portal Bodas.net des de fa quatre anys, per l'excel·lència en el servei ofert per les empreses del sector nupcial. Aquesta és, a més, la segona edició consecutiva en què els berguedans aconsegueixen aquest reconeixement. 

En aquest cas, segons han informat, el guardó reconeix al 5% de les empreses que han obtingut el major nombre d'opinions positives, d'entre les 41.000 que es poden trobar online, tenint en compte, també, la qualitat de la feina feta i la continuïtat. En aquest sentit, doncs, es té molt present l'opinió de les parelles que cada any es casen, per tal de tenir en compte i poder premiar les millors empreses del sector. "No hi ha millors jutges per otorgar aquests premis que les parelles que ja han organitzat i celebrat el seu casament. Són els grans experts i els que realment poden valorar els serveis dels professionals a qui confien el seu gran dia, que a més de molt especial és irrepetible ", ha ressaltat Nina Pérez, CEO de Bodas.net.

Els premis Wedding Awards es reparteixen en 18 categories, entre les quals fotografia, vídeo, banquet, càtering, música, detalls, flors i decoració, animació, complements, joieria o vestits, entre altres. En el cas de ProduccionsMC i Foto&Film, tornen a ser enguany l'única empresa berguedana en aconseguir aquest reconeixement, fet que ells mateixos destaquen amb satisfacció.