L'Escola d'Adults de Berga lliura el títol d'ESO per a majors d'edat a les primeres promocions presencials

L'acte es farà divendres a la sala de sessions de l'ajuntament i s'hi ha volgut donar un relleu especial perquè es tracta dels alumnes que ja van poder estudiar GESO en les instal·lacions de l'institut

Pilar Màrquez Ambròs
21 de març del 2018
Actualitzat a les 19:31h
Una classe d'informàtica a l'Escola d'Adults de Berga.
Una classe d'informàtica a l'Escola d'Adults de Berga. | Arxiu
El Centre de Formació per Adults (CFA) Berguedà entregarà aquest divendres els títols de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO), l'ESO per a adults, a les promocions corresponents als cursos 2014 - 2015 i 2015 - 2016, que són també les primeres fornades d'estudiants que van realitzar els estudis de manera presencial, motiu pel qual se li ha volgut donar un relleu especial.

La directora del CFA Berguedà, Gemma Soler, ha recordat aquesta tarda a NacióBerguedà que "el curs 2014-2015 vam passar de ser considerats Aula de Formació d'Adults (AFA) a centre de formació; llavors també vam guanyar espai i vam ampliar estudis traslladant-nos del carrer Pere III a l'Institut Guillem de Berguedà". Fins aquell moment, els alumnes de l'ESO per a adults havien de cursar les classes en línia a través de l'Institut Obert de Catalunya (IOC).

"El curs 2017 - 2018 és el quart curs que estem impartint GESO, però els diplomes triguen una mica a arribar, de manera que l'acte de lliurament és encara per a les dues primeres promociones", assegura Gemma Soler. 
 
Divendres s'entregaran els títols definitius a aquests alumnes en un acte oficial a la sala de sessions de l'Ajuntament de Berga, a les 7 de la tarda. "Que siguin els primers estudiants presencials de GESO que hem tingut és un afegit, de manera que volíem fer-ho una mica especial", comenta Soler.

L'acte el presidiran Enric Castella, cap del servei d'orientació curricular d'adults del departament d'Ensenyament de la Generalitat, Francesc Ribera, segon tinent d'alcalde de Berga, i la mateixa directora del CFA Berguedà, Gemma Soler.