L'acte que distingeix els millors treballs de recerca d'alumnes del Berguedà es farà dimarts 24 d'abril

Es tracta de la presentació del llibre-resum corresponent al curs 2017-2018 i anirà acompanyat de la conferència “Periodisme en temps de fakes” a càrrec de Carles Solà Serra, director del 30 minuts

Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 12:45h
Imatge de grup de la presentació del llibre dels treballs de recerca del Berguedà, el 2017. | Institut Guillem de Berguedà

El dimarts 24 d’abril de 2018 a dos quarts de 6 de la tarda al pavelló de Suècia de Berga, tindrà lloc la presentació del llibre-resum dels treballs de recerca de batxillerat, que consta d'una selecció de resums dels treballs elaborats  aquest curs 2017-2018 pels alumnes de segon de batxillerat dels instituts de la comarca del Berguedà.

En aquest acte es distingeixen els millors treballs de recerca de la comarca. "Es valora la tasca d'aquells estudiants que han destinat part del seu temps a fer una investigació sobre algun dels camps que més els apassiona amb esforç, constància i dedicació", segons han transmés els coordinadors pedagògics dels diferents centres educatius i del centre de recursos pedagògics en un comunicat. Aquest acte serà obert a tothom i comptarà amb la conferència: "Periodisme en temps de fakes", a càrrec de Carles Solà Serra, periodista i director de 30 minuts de TV3. També es farà el lliurament dels primers exemplars del llibre als alumnes que han realitzat aquests resums i, per finalitzar, s’oferirà a tots els assistents un petit refrigeri.

L'acte és organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Berguedà i pel Grup de Coordinadors Pedagògics dels centres de batxillerat de la comarca.


 
Arxivat a