El Bisbat de Solsona afegeix una altra rectoria per a les vacances en família

La Diòcesi de Solsona respón a l'exit de la iniciativa ampliant el nombre de rectories que acolliran aquest servei. Així, a la de Cambrils i el Santuari de La Nou, s'hi afegeix la de Vila-Sana

Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 10:12h
Rectoria de Cambrils
Rectoria de Cambrils

Segons informa el Bisbat de Solsona, ara fa un any, anunciaven el projecte de vacances per a famílies nombroses que el Bisbat de Solsona posava en marxa a l'estiu del 2017. Aquest projecte va tenir molt èxit i foren moltes les famílies que van gaudir d'uns dies de vacances en les rectories que oferien (rectoria de Cambrils i hostatgeria del Santuari de Lurdes de la Nou, al Solsonès i al Berguedà). Totes les famílies que van poder participar d'aquest projecte van manifestar després la seva gratitud al bisbat de Solsona.

Enguany, es torna a presentar el mateix projecte, afegint-hi una nova rectoria per a les vacances: la rectoria de Vila-sana (Pla d'Urgell).

Per demanar informació i inscriure's, els interessats han d'accedir-hi a través de la web i omplir un formulari.

Les inscripcions es poden fer des del 15 de març fins al 31 de maig i les rectories estan disponibles del 23 de juny al 8 de setembre. Les famílies hi podran estar 1 o 2 setmanes com a màxim i el requisit és ser família nombrosa (3 o més fills). El preu és la voluntat per poder cobrir les despeses.