El funeral per Manela Quesada serà dimecres 21 al pavelló de Suècia de Berga

L'ajuntament de la ciutat ha comunicat que serà un acte "totalment privat" per desig exprés de la família de la víctima

Pilar Màrquez Ambròs
19 de març del 2018
Actualitzat el 22 de gener del 2020 a les 19:02h
Manela Quesada.
Manela Quesada. | Pilar Màrquez Ambròs
El funeral de Manela Quesada, que era directora del Grup Horitzó del Berguedà i presidenta d'Asfam Berga, serà aquest dimecres 21 de març, a les 5 de la tarda, al pavelló de Suècia de Berga, segons han comunicat aquesta tarda fonts de l'ajuntament de Berga.

El consistori berguedà també ha fet explícit el desig de la família que sigui un acte "totalment privat" sense presència dels mitjans de comunicació. 

La mort de Manela Quesada va consternar Berga aquest dissabte. De 56 anys, era molt coneguda i estimada al municipi. Era la directora del Grup Horitzó del Berguedà, entitat dedicada a la inserció laboral, així com presidenta d'Asfam Berga, l'associació de familiars i amics de la salut mental. També havia estat vinculada al comerç local després d'haver regentat una parada d'alimentació al Mercat Municipal de Berga durant molts anys. Des de que van conéixer-se els fets, entitats i institucions del municipi i la comarca han mostrat la seva commoció a través de comunicats i a les xarxes socials. Berga va decretar diumenge tres dies de dol, el que ha comportat la suspensió dels actes institucionals de caràcter festiu. Aquest matí desenes de persones s'han aplegat de manera simultània a la plaça de Sant Pere i a la plaça d'Europa, davant de la seu de Grup Horitzó del Berguedà, per retre-li homenatge amb un sentit minut de silenci. 
Arxivat a