Franc Serra es queda a les portes de la final del Superprestigio Dirt Track

El guanyador de la prova reina de la cursa és Marc Márquez

Redacció
14 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:30h
Superprestigio Dirt Track
Superprestigio Dirt Track | Meritxell Pey
El pilot del Motorculub Baix Berguedà Franc Serra s'ha quedat a les portes de les finals del Superprestigio Dirt Track que s'ha celebrat aquest dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona. En representació del Berguedà, Serra ha competit amb alguns dels millors pilots com el campió del món de Moto GP, Marc Márquez; el de Moto 2, Tito Rabat; el de Moto 3, Àlex Márquez, o el campió del món de Moto2 el 2013, Toni Elías. Finalment, però, Serra no ha pogut arribar a la classificació òptima que el permetés passar a la segona fase.
 
La disciplina del Dirt Track va néixer als Estats Units i consisteix en córrer sobre circuits o pistes de terra o cendra. En el cas concret de Serra, havia quedat quart i cinquè a les mànigues classificatòries, i només podia passar a la final si aconseguia la primera posició a la repesca. En aquest punt, el pilot del Motorclub Baix Berguedà no ha pogut superar l'anglès Oliver Brindley, un fet que li ha impedit quedar seleccionat per seguir competint amb els millors. 

A la categoria reina del Superprestigio Marc Márquez ha estat el clar guanyador, seguit per Kenny Noyes i Bradley Smith. Jared Mees ha liderat la categoria Open, i Miquel Parra ha guanyat a la Junior.