Reaccions de consternació al Berguedà després de la mort per arma blanca de Manela Quesada

Polítics, persones lligades a les associacions, institucions i entitats recorden la directora de Grup Horitzó i presidenta d'Asfam com una dona lluitadora i positiva

Redacció
18 de març del 2018
Actualitzat a les 20:23h
Manela Quesada era directora de Grup Horitzó i presidenta d'Asfam Berga.
Manela Quesada era directora de Grup Horitzó i presidenta d'Asfam Berga. | Pilar Màrquez
Consternació i record per al treball de Manela Quesada al capdavant d'entitats cíviques. Personalitats, polítics i persones lligades al món associatiu han deixat constància a les xarxes socials del trasbals que ha causat a Berga i a la comarca la mort d'una persona que havia estat implicada en diversos projectes i associacions.

Des de que va saber-se a última hora d'aquest dissabte que Manela Quesada havia mort víctima de ferides d'arma blanca, presumptament causades pel seu fill, diverses persones han recordat Quesada com una dona emprenedora i sempre positiva.

El regidor de Drets Socials i Patrimoni Cultural de l'Ajuntament de Berga, Ivan Sánchez, agraïa a primera hora d'aquest diumenge el treball fet per Quesada a Berga i la comarca. 
 
El president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, es mostrava "consternat" en saber la notícia i definia Manela Quesada com una persona "vital, lluitadora i sempre positiva davant la vida".
 
Arxivat a