Els diabètics de la Catalunya Central es desvinculen de l'associació catalana

La nova Associació de Diabètics de la Catalunya Central (AdCc) es constitueix amb seus a Manresa i Berga

Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 23:54h
El passat 3 de març es va fundar, a Manresa, l'Associació de Diabètics de la Catalunya Central (AdCc), com a hereva d'ADISER (Associació de Diabètics de la Setena Regió), fundada l'any 1986. ADISER va ser sòcia fundadora el 1996 de l'ADC (Associació de diabètics de Catalunya) i durant 26 anys va estar treballant com a la seva delegació de Manresa i Berga.

Els canvis en el model d'organització i d'Estatuts que l'ADC va aprovar el passat 3 de febrer, han portat l'associació de la Catalunya Central a desvincular-s'hi i fundar la seva pròpia entitat.

La principal finalitat de l'AdCc "és el suport i la defensa del col·lectiu de persones amb diabetis. Portem a terme activitats i actes per tal que els membres de l'entitat i aquella altra població diabètica o no, que hi estiguin interessats puguin assumir adequadament la convivència amb la seva diabetis i portar una vida el mes normalitzada possible". 

La nova entitat té les oficines al Centre Hospitalari de Manresa, al carrer Flor de Lis, 33, planta P i, a Berga, a la plaça Doctor Saló, 6, 2a.