La segona edició del Training Camp busca consolidar la comarca com a destinació turística esportiva

L'activitat es farà el proper 24 de març a Guardiola de Berguedà amb Pau Bartoló, Clàudia Sabata i Biel Ràfols

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat el 15 de març a les 12:00h
Pau Bartoló, en un dels entrenaments.
Pau Bartoló, en un dels entrenaments. | Segurartic
La segona edició del Training Camp Berguedà se celebrarà el proper dissabte 24 de març a Guardiola del Berguedà, organitzada pel Consell Comarcal del Berguedà i el reconegut corredor de muntanya avianès Pau Bartoló, que dirigirà aquesta activitat. 

El Training Camp consisteix en un entrenament matinal guiat pel mateix Pau Bartoló juntament amb altres corredors de muntanya d'elit i especialistes en trail, com Clàudia Sabata, campiona del món Skyrace del 2017, o Biel Ràfols que és sis vegades campió d'Espanya d'orientació. A la tarda, es faran també diverses xerrades tècniques obertes. Aquesta és una iniciativa que va lligada a la creació d'una Estació de Trail entre els municipis de la Pobla de Lillet, Guardiola de Berguedà i Bagà, una proposta pensada per a les curses de muntanya i similar al circuit que hi ha al municipi basc de Zegama, a la comarca basca de Goierri

L’objectiu, segons els organitzadors de la iniciativa, és consolidar el Berguedà com a destinació turística esportiva en esports al medi natural i, especialment, amb el trail. Pau Bartoló és preparador, recuperador físic i esportista en actiu.