La Polifònica de Puig-reig organitza un dinar de germanor amb motiu del 50è aniversari

La formació musical fa una crida a cantaires i excantaires perquè s'inscriguin en una trobada pensada per a tots aquells que hi han format part o hi han col·laborat

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat a la 13:09h
Polifònica de Puig-reig. | Ajuntament de Puig-reig

Enguany la Polifònica de Puig-reig celebra els seus primers 50 anys d'existència, i entre els diversos actes que es preparen, hi ha un dinar de germanor per a tots els cantaires, excantaires i col·laboradors que han contribuït amb la formació musical al llarg de la seva història, ja sigui sota el nom actual o el de Coral Joventut Sardanista de Puig-reig. 
 
El dinar tindrà lloc el proper 15 d'abril, a les 2 del migdia, al pavelló petit de Puig-reig. Els responsables expliquen que hi haurà servei de catering i que es recordaran "vells temps i vells cants".  El mateix dia, a dos quarts de 12 del migdia, hi haurà una missa d'acció de gràcies i en record dels difunts, a l'església nova de Puig-reig.
 
El preu per persona és de 15 euros els adults i 10 euros els infants fins a 12 anys. La Polifònica de Puig-reig assumirà bona part de la despesa i, per tant, demanen que tots aquells que hagin format part de la formació els confirmin l'assistència abans del 20 de març.
Arxivat a