El Cicle Gaudí porta «La Pell Freda» al Teatre Patronat de Berga

La projecció és dijous a dos quarts de 9 del vespre i el preu de l'entrada per veure la pel·lícula són 4,5 euros

Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 18:33h
Friend i Aneris, en una escena de «La pell freda»
Friend i Aneris, en una escena de «La pell freda»
El film "La Pell Freda", que està dirigit per Xavier Gens i basat en la novel·la d'Albert Sánchez Piñol, serà dijous la pel·lícula que es projectarà en el marc del Cicle Gaudí a Berga. La projecció serà al Teatre Patronat a dos quarts de 9 del vespre i coincidint amb el tercer dijous de mes, com va fer-se ja el 18 de gener amb "Tierra Firme" de Carlos Marqués-Marcet i el 15 de febrer amb la comèdia musical "La llamada" de Javier Calvo i Javier Ambrossi. El preu de l'entrada serà de 4,5 euros, malgrat que es mantenen els descomptes habituals pels socis de l'entitat 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic, pels titulars del Carnet Jove i pels socis del Club Vanguardia.

El Cicle Gaudí és una iniciativa que vol apropar el cinema de producció catalana al gran públic oferint mensualment un film d'estrena recent i a preus ajustats amb l'objectiu d'incrementar la distribució i exhibició del cinema de producció catalana i, al mateix temps, portar-lo al territori i a preus molt assequibles.

La pel·lícula

En una illa perduda al mig de l'oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, resguardats en un far, del setge d'unes estranyes criatures marines. Sotmesos a la màxima tensió, sense entendre les raons de l'atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se a allò desconegut. Els intèrprets principals són el britànic David Oakes, conegut pels seus rols en sèries històriques com "Els pilars de la terra" i la recent "Victoria", Ray Stevenson ("Black Sails" i "Roma") i Aura Garrido ("El Ministerio del Tiempo" de TVE). 
Arxivat a