Deu joves del Club de Patinatge Artístic de Cercs es classifiquen pel Campionat de Barcelona

Fins a 15 patinadors i patinadores han assistit a les proves que el Consell Esportiu Escolar de la capital catalana organitza des de fa una dècada

Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 17:33h
Membres del Club de Patinatge Artístic de Cercs que van participar a les proves de Barcelona.
Membres del Club de Patinatge Artístic de Cercs que van participar a les proves de Barcelona. | Cedida
Deu dels patinadors i patinadores del Club de Patinatge Artístic de Cercs s'han classificat provisionalment per competir al Campionat de Barcelona de Patinatge Artístic. Fins a 15 del total de 45 integrants del club han assistit recentment a les proves de pas de nivell que el Consell Esportiu Escolar de Barcelona organitza des de fa gairebé deu anys en categories que van des dels prebenjamins fins als cadets. Ha estat, doncs, a partir d'aquestes avaluacions que catorze patinadors de l'entitat berguedana, tretze noies i un noi de diferents municipis de la zona, han assolit el pas de nivell i que n'hi ha hagut deu que han aconseguit la classificació provisional al campionat.

Fonts del Club de Patinatge Artístic de Cercs mostren satisfacció pels "excel·lents resultats obtinguts", però "especialment per la solidaritat i el compromís amb els companys" del conjunt d'esportistes. En categoria prebenjamí, Berta Vives va ser la patinadora que va participar en l'avaluació a la capital catalana el passat cap de setmana. Així mateix, en categoria benjamí hi van prendre part Ares García del Amo, que se'n va endur un primer lloc, Meritxell Gutiérrez i Laia García. En alevins, van ser-hi Mar Manubens, Judith Sánchez, Patrícia Peralta, i Neus Gutiérrez. Per la seva banda, en la categoria d'infantils van passar per la prova Yasmina El Haouari, que va obtenir un segon lloc, Laia Vives, Tanit Vilalta, Mar García, Laia Riera i Genís Canudas. Finalment en categoria cadet va participar-hi Carla Nogueras. 
 
Un grup de nenes que van ser el passat cap de setmana les proves d'avaluació. | Cedida

Vint-i-cinquè aniversari de l'esport sobre rodes al municipi

El club posa en valor que aquest 2018 es compleixen 25 anys des de que es va iniciar el patinatge al municipi de Cercs, convertint-se "en un esport definitivament arrelat" gràcies a la confiança de mares i pares en el projecte encapçalat per Ester del Amo, professora de referència en aquest àmbit.