Comunicació

Enric Badia seguirà presidint la Demarcació Catalunya Central dels periodistes

Completen la junta de demarcació Mar Martí (vicepresidenta), Jesús Sagués (secretari), Salvador Redó (tresorer) i Abel Gallardo i Noemí Badrenas (vocals)

| 13/03/2018 a les 14:16h
Arxivat a: Municipis, col·legi periodistes, periodisme
La junta de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes
La junta de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes | DCCCP
Enric Badia continuarà com a president de la demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes després que encapçalés l'única llista que s'ha presentat. Completen la junta de demarcació Mar Martí (vicepresidenta), Jesús Sagués (secretari), Salvador Redó (tresorer) i Abel Gallardo i Noemí Badrenas (vocals).

A nivell nacional, la periodista Neus Bonet, editora del cap de setmana de Catalunya Ràdio i Degana del Col·legi de Periodistes des del 2014, ha revalidat el càrrec. Bonet ha encapçalat la candidatura "Més periodisme" a la demarcació de Barcelona formada per Joan Maria Morros, Gemma Nierga, Carles Prats, Mònica Planas, Ismael Nafría, Laia Forés, Francesc Canosa, May Revilla, Xavi Vilà, David Melgarejo, Cristina Salvador, Pipo Serrano, David Badia, Laura Saula i Marc Vicens.

La Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya es complementarà amb els vocals sorgits de les Juntes de Demarcació i que estan encapçalades per Coia Ballester a Tarragona, Joan Ventura a Girona, Josep Baubí a les Terres de l'Ebre, Rafael Gimena a Lleida i Enric Badia a la Catalunya Central.

Com determinen els Estatuts del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en tractar-se de candidatures úniques, aquestes han quedat automàticament proclamades després que la Junta Electoral Central les hagi certificat validant els avals i els suports necessaris per a presentar-se.

La candidatura "Més periodisme", amb la proposta de Neus Bonet com a degana, ha presentat més de 340 avals, superant en un 57% el total d'avals necessaris per a presentar-se a les eleccions.

El traspàs de poders i de càrrecs entre l'actual Junta i la nova Junta de Govern es farà efectiu les pròximes setmanes.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Les obres a la rotonda de la Patum van començar dijous (a la foto) i els operaris hi continuen treballant.
Les obres a la rotonda de la Patum van començar dijous (a la foto) i els operaris hi continuen treballant. | Pilar Màrquez Ambròs
Pilar Màrquez Ambròs
01/01/1970
El trànsit a la zona patirà restriccions aquest dimarts a causa de les obres que la brigada hi està duent a terme
01/01/1970
Les obres, que començaran aquesta setmana, tenen un pressupost de licitació de 665.542 euros i un termini d'execució de tres mesos
01/01/1970
Aquest fet suposa una mitjana aproximada d'uns 130 usuaris i usuàries per cadascuna de les 12 festes celebrades entre el 2008 i el 2018