Èxit de participació de la jornada de treball comunitari organitzada per l'AMPA de l'Escola Sant Joan de Berga

L’objectiu de la jornada era pintar alguns elements del patí i fer petites millores al centre però també es buscava reforçar la interacció entre famílies i mestres

Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat a les 12:28h
Jornada de treball comunitari a l'Escola Sant Joan de Berga, dissabte.
Jornada de treball comunitari a l'Escola Sant Joan de Berga, dissabte. | Cedida
L'Escola Sant Joan de Berga ha celebrat la primera jornada de treball comunitat per millorar diversos espais del centre educatiu, sota el títol "la nostra escola". Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'escola i que té el suport de la resta de la comunitat educativa. Segons explica la presidenta de l'AMPA, Arantza Rey, van participar-hi més de 150 persones que van repartir-se diverses tasques. L’objectiu de la jornada era fer algunes petites millores a l'escola i Rey considera que el resultat ha estat excel·lent:  "S'han omplert de color un munt de parets del porxo i el pati de l'escola, s'han pintat jocs a terra, casetes i línies dels camps de joc, s'ha pintat un bon tros de la tanca exterior, els vestidors i s'ha fet un sorral i adequat una pissarra perquè els nens la facin servir a l'esbarjo", comenta. 

Les activitats van tenir lloc dissabte 10 de març, des de primera hora del matí fins al capvespre, amb una lleugera pausa per dinar al menjador de l'escola. "Tothom qui hi va assistir, en una franja horària o en una altra, es va implicar al màxim i els esforços de nenes, nens, mares, pares, àvies i avis i mestres van donar un resultat excepcional", posen en valor des de l'AMPA.  L'objectiu, segons la presidenta de l'entitat, era una barreja de dos propòsits: "tirar endavant una iniciativa per millorar l'escola i fer una activitat que reforcés les relacions i la interacció entre escola i famílies, tot i que al nostre centre aquesta relació ja és en si molt bona". 
 
Pares i mares d'alumnes pintant les reixes situades a l'entrada de l'escola. | Cedida

Els organitzadors han agraït la implicació de totes les persones que hi han participat i valoren, especialment, la jornada com a element de convivència i de cohesió de la comunitat educativa de l'Escola Sant Joan.
Arxivat a