Set CDR de la Catalunya Central demanen la dimissió de Lluís Salvadó

Els comitès, entre els quals hi ha el de Cercs i la Valldan, denuncien "la il·legitimitat d'intervenir converses privades", però avisen que volen "polítics que verament ens representin"

Redacció
11 de març del 2018
Lluís Salvadó, secretari d'Hisenda
Lluís Salvadó, secretari d'Hisenda | ACN
Tres CDR del Bages i altres del Moianès, del Berguedà, així com totes les del Solsonès han emès un comunicat on exigeixen la dimissió del republicà Lluís Salvadó després dels seus comentaris masclistes pronunciades durant una conversa privada i que van sortir a la llum en un programa de televisió.

Els CDR consideren que malauradament, "bromes" i comentaris com aquests, "evidencien l'existència d'una violència estructural que s'exerceix contra les dones: la nostra és una quotidianitat violentada i, recordem-ho, ens continuen matant".

Els comitès denuncien "la il·legitimitat d'intervenir converses privades per part de la policia espanyola en connivència amb els mitjans de premsa estatals". Valoren que "el seu objectiu és ferir tots aquells que treballem en la construcció d'una República social i justa, però nosaltres, intel·ligentment, ens n'aprofitem per exigir uns representants polítics que verament ens representin". És per això que, els CDR "no acceptem les seves disculpes i exigim la dimissió immediata de Lluís Salvadó".

Els CDR signants són els de Sant Joan de Vilatorrada, el de Súria, el del Pont de Vilomara, el de Santa Maria d'Oló, el de Valldan, el de Cercs, i els del conjunt del Solsonès. Els CDR que no han signat aquesta declaració és perquè no han pogut reunir les seves bases per votar-ho.