Clàudia Sabata prepara la temporada de curses de muntanya per tornar a ser campiona del món

L'any passat va emportar-se l'or en categoria sub-23 a la prova SkyRace Arinsal, a Andorra

Pilar Màrquez Ambròs
08 de març del 2018
Actualitzat a les 16:03h
Clàudia Sabata, campiona de curses de muntanya.
Clàudia Sabata, campiona de curses de muntanya. | Cedida
La berguedana Clàudia Sabata prepara la temporada de carreres de muntanya amb l'objectiu de repetir una primera posició en els campionats del món. La de Berga ja va aconseguir, l'any passat, ser campiona del món en el nivell Promesa de Curses de Muntanya, emportant-se l'or en categoria sub-23 a la prova SkyRace Comapedrosa, a Arinsal (Andorra). Llavors, l'esportista catalana va obtenir el triomf amb un temps de dues hores, un minut i trenta-set segons. La prova consistia en un recorregut de 15 quilòmetres amb un desnivell de 1.415 metres i amb sortida i arribada a l'estació d'esquí de Vallnord Pal-Arinsal.

Sabata també va estar a punt de fer el doblet el 2017, assolint una segona posició en el campionat del món en carreres verticals. 

Per tot plegat, Clàudia Sabata Sabata tornarà aquest any a l'Olla de Núria, on l'any passat va pujar al podi en segon lloc, només per darrere d'una forta Laura Orgué. A més, Clàudia Sabata es presenta aquest 2018 amb nous reptes i objectius, disputant carreres de talla internacional com el KV de les Dolomites o la Limone Skyrace, a la Llombardia (Itàlia).

De moment, la berguedana ha donat el tret de sortida a la temporada amb nou patrocinador: Edelweiss Seguros l'acompanyarà durant tota la temporada juntament amb la marca Salomon. 
Arxivat a