El pilot Franc Serra representarà el Berguedà al Superprestigio Dirt Track de Barcelona

Serra competirà amb campions del món com Marc Márquez, Tito Rabat o Àlex Márquez

Redacció
12 de desembre del 2014
Actualitzat a les 12:28h

El pilot del Motorclub Berguedà Frank Serra Foto: Meritxell Pey


El pilot del Motorculub Baix BerguedàFranc Serra ha resultat seleccionat per competir al Superprestigio Dirt Track, una competició de motos que se celebrarà aquest dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona amb alguns dels millors motociclistes del món. 

La disciplina del Dirt Track va néixer als Estats Units i consisteix en córrer sobre circuits o pistes de terra o cendra. En el cas del Superprestigio, aquesta modalitat agafa encara més pes, ja que la majoria de pilots estan especialitzats en velocitat. Entre els participants que competiran amb Serra hi haurà el campió del món de Moto GP, Marc Márquez; el de Moto 2, Tito Rabat; el de Moto 3, Àlex Márquez, o el campió del món de Moto2 el 2013, Toni Elías. 

Davant d'això, el pilot del Berguedà -que és la primera vegada que hi participa- ha afirmat que està preparat per córrer amb els millors: “Espero estar a davant, sé que hi haurà moltíssim nivell, però jo estic preparat”. En aquest sentit, confia en estar concentrat i fer una bona sortida. 

Serra va ser seleccionat gràcies a la repesca que es va disputar al circuit de Motorland (Aragó) a càrrec de Noyes Camp. Després d'això, ha forçat el seu entrenament al circuit de Dirt Track de Rancho Canudas. 

Categoria Junior i Open

Al Palau Sant Jordi també es disputarà la categoria Junior de Dirt Track. En aquesta, malgrat que hi havia de participar el casserrenc Gerard Riu -guanyador del primer Supreprestigio Junior que es va fer- , aquest ha estat baixa d'última hora a causa d'una lesió. 

Pel que fa a la categoria Open, reservada als especialistes en off-road, hi participarà el quatre cops campió del món d'Enduro, Ivan Cervantes; el cinc cops campió del món de Superenduro, Taddy Blazusiak, o el tres cops campió del món de Supermoto, Thomas Chareyre, entre d'altres.