Les noies del Club Patí Berguedà comencen la temporada amb dues primeres posicions

Les categories Aleví A i Benjamí B han participat a Vic en la primera fase comarcal del Consell Esportiu d'Osona

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a la 13:20h
Les vuit noies que van participar diumenge en la primera fase comarcal d'Osona.
Les vuit noies que van participar diumenge en la primera fase comarcal d'Osona. | Club Patí Berguedà
Les noies del Club Patí Berguedà han estrenat la temporada amb resultats molt positius. Diumenge va tenir lloc la primera fase comarcal del Consell Esportiu d'Osona a la ciutat de Vic i les berguedanes van participar-hi en les categories d'Aleví B i Benjamí A. Respectivament, Ïa Boixader i Angy González hi van aconseguir primeres posicions. Les participants eren vuit de les més de 35 patinadores que té el club, ja que la resta s'incorporaran a la competició a la segona fase, que està prevista també a Vic pel proper 13 de maig. 
 
Les vuit patinadores que van competir en la primera fase van ser aprovades pels jutges, que els van donar notes satisfactòries en mèrits tècnics i impressió artística. En la categoria Aleví B, les berguedanes van fer molt bon paper. Ïa Boixader va quedar primera, mentre que Jana Costa va ser quarta. 
 
El primer lloc també va ser per una de les noies de la comarca en la categoria de Benjamí A: Angy González va ser la millor puntuada. Pel que fa la resta de patinadores del Club Patí Berguedà, Abril Payan va fer la quarta posició; Júlia Sabaté va obtenir el dotzè lloc; Laia Sancliments el quinzè; Arianna Amills el setzè; i Naroa Flores va quedar en vintiunena posició.  
 
El club patí berguedà ha de competir en un altre consell esportiu per falta d'equips a la pròpia comarca.