El senderisme i el cicloturisme del Berguedà es promocionen a Holanda

Un total de 41.000 visitants van poder descobrir a la 'Fiets en Wandelbeurs' d'Utrech les últimes tendències relacionades amb el món del turisme de muntanya

Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 12:27h
El Berguedà ha exposat la seva oferta turística de muntanya a Utrech (Holanda), el passat cap de setmana.
El Berguedà ha exposat la seva oferta turística de muntanya a Utrech (Holanda), el passat cap de setmana. | Agència de Desenvolupament del Berguedà
Per impulsar la promoció internacional del Berguedà, l'àrea de turisme de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà ha participat a la nova edició de la Fiets en Wandelbeurs, la popular fira de bicicleta i senderisme que dona el tret de sortida a la temporada de cicloturisme i que se celebra a la ciutat holandesa d’Utrech. El Berguedà va cobrir durant el passat cap de setmana l'espai del Pirineu a l'estand dedicat a Catalunya. 
 
Un total de 41.000 visitants van poder descobrir les últimes tendències relacionades amb el món de la bicicleta i el senderisme, prenent bona nota dels darrers desenvolupaments en el camp de la roba, accessoris per la bici i la nutrició esportiva. El funcionament i la dinàmica social que genera aquesta fira és significativament diferent a les fires convencionals que es fan al sud d'Europa. En aquest espai els visitants assisteixen i participen de diferents activitats i conferències que ofereix la fira, al llarg de tot el dia. Això fa que la mostra esdevingui una activitat en si mateixa, on famílies i persones a nivell individual s'entretenen i hi passen tot el dia. 
 
Les diferents novetats de la fira es distribuïen al llarg de tres pavellons: El de Bike Motion, el de bicicleta i senderisme, i el eBiker Xperience; essent aquest últim un dels més buscats pels visitants per observar les novetats en el mercat de les bicis elèctriques.
 
La Fiets en Wandelbeurs aglutina l'oferta més gran per consumidors en l'àrea de ciclisme i senderisme d'Europa. Per tant, segons valoren fonts de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà "és un espai clau per tal de difondre tant els Pirineus com el Berguedà i les seves possibilitats en senderisme i cicloturisme, i per tal d’arribar a l’important mercat europeu".