L'exposició «Escoles d'altres mons» s'exposa a Gironella

La mostra posa en valor el dret a l'educació i les desigualtats socials a partir de 50 fotografies del fotoperiodista Kim Manresa

Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat a les 12:26h
Una de les fotografies que pot veure's en l'exposició que es fa fins el 27 de març a Gironella.
Una de les fotografies que pot veure's en l'exposició que es fa fins el 27 de març a Gironella. | Kim Manresa
La Biblioteca de Gironella acollirà fins al 27 de març l'exposició "Escoles d'altres mons", un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l'educació i les desigualtats socials a partir de 50 fotografies del fotoperiodista Kim Manresa. La mostra també es podrà visitar durant el març a Calaf, a l'Espai La Capella Centre de Recursos per l'ocupació.
 
L'exposició és un recurs educatiu proporcionat per la Diputació de Barcelona amb l'objectiu que les escoles i altres entitats disposin d'eines per fomentar valors a l'entorn del dret a l'educació, la solidaritat i el respecte a la diversitat de les persones.
 
A través de 50 fotografies, 16 de les quals serveixen de base per treballar a les aules i aprofundir en els valors de la solidaritat, les escoles, els professors i la ciutadania en general fan un viatge a la realitat educativa de diferents indrets del món.
 
El treball de Kim Manresa porta a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l'educació, i l'exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.
 
La Diputació de Barcelona ofereix als municipis interessats la possibilitat de comptar amb aquesta exposició, dintre del seu projecte de Foment de la participació infantil.