Les entitats que vulguin ser a les barres del concert de Patum ja es poden apuntar

Els interessats han d'enviar un correu abans del 19 de març

Redacció
01 de març del 2018
Actualitzat a les 15:53h
Barres de Patum.
Barres de Patum. | AjBerga.
L'Ajuntament de Berga ha obert el termini perquè les entitats, fundacions o associacions sense ànim de lucre de Berga puguin optar a tenir barra al concert que es farà el proper dissabte de Patum que, aquest any, serà el dia 2 de juny. El concert es farà al passeig de la Indústria, a tocar del CAP Berguedà.

Com a màxim, hi haurà espai disponible per a cinc entitats que, en aquest cas, hauran de realitzar les sol·licituds corresponents al Punt Jove de l'Ajuntament de Berga o enviar un correu electrònic a [email protected] abans de divendres 19 de març. Les places a disposició de les entitats s'atorgaran per ordre d'inscripció. 

La cessió de l’espai s’atorgarà per ordre d’inscripció i serà per a un període de dos anys consecutius, tot i que no serà obligatori exhaurir-los. Les associacions que hagin superat el període de temps esmentat hauran de cedir el seu lloc a les noves entitats participants sempre que se superi el nombre de places disponibles. Tanmateix, se celebrarà un sorteig públic per excloure els participants que hagin format part de l’organització del concert durant dos o més anys. 

Cada associació haurà d’aportar un mínim de dues persones majors de 18 anys per realitzar les tasques d’organització de l’esdeveniment, així com per atendre les barres en cadascun dels torns del servei establerts. Les associacions participants en l’acte hauran d’assumir els càterings dels grups musicals que actuaran en el concert de Patum durant la nit de dissabte. A més, la comanda de beguda es realitzarà de forma conjunta i els beneficis també es repartiran a parts iguals entre les agrupacions responsables de l’organització de l’esdeveniment. Una de les novetats d’aquest any serà que els membres de les entitats hauran d’haver realitzat la formació sobre dispensació responsable i violències sexistes en l’àmbit de l’oci nocturn que ofereix el consistori berguedà en el marc de la campanya ‘Vull la nit!’.     

El 22 de març, a 2/4 de 8 de la tarda, es realitzarà una reunió informativa a l’Ajuntament de Berga per tal que les entitats inscrites puguin validar la seva participació en el concurs. Per a més informació, podeu consultar les bases al web municipal i al web oficial de La Patum de Berga. 

 

Bases per optar a les barres de Patum

Arxivat a