Berga preveu completar la neteja de carrers aquest dijous i restablir els serveis afectats per la nevada

La ciutat manté activat el Pla Municipal per risc de nevades fins dijous

Redacció
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 19:39h
Tasques de retirada de neu a Berga
Tasques de retirada de neu a Berga | Aj Berga
L’Ajuntament de Berga ha decidit mantenir actiu el Pla d’Actuació Municipal (PAM) per risc de nevades fins aquest dijous, quan es preveu que s’hagi completat la retirada de neu dels carrers de la ciutat i es restableixin els serveis que s'han vist afectats en les últimes hores. 

Tal i com ha informat el consistori, al llarg de la matinada d'aquest dimecres ha funcionat un dispositiu preventiu format per 1 vehicle llevaneu equipat amb un dispositiu d’estesa de sal i 1 vehicle de control per recórrer les principals vies de circulació. A partir de les 5 del matí s’han incorporat diversos efectius de forma progressiva per portar a terme la retirada de neu de la calçada i l’estesa de potassa durant tot el matí. Aquest dispositiu ha comptat amb 4 vehicles llevaneu, 1 vehicle extern d’estesa de potassa i 4 equips de neteja viària formats pel personal de les Brigades Municipals. Es preveu que durant aquest dijous al matí es pugui acabar de retirar la neu de les voreres de forma manual.

D'altra banda, l'ajuntament també espera que tornin a la normalitat els serveis que s'han vist afectats en les darreres hores, com és el cas del bus urbà de la ciutat. També es reprendrà l'activitat lectiva a tots els centres d'educació de Berga, així com les activitats extraescolars i el servei de menjador dels equipaments educatius. 

 
Arxivat a