El Consell Comarcal del Berguedà suspèn el ple d'aquest dimecres per la nevada

El temporal de neu provoca afectacions a vies urbanes, carreteres i també centres escolars

Redacció
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:42h
Nevada a Berga.
Nevada a Berga. | Cristina Prat
El Consell Comarcal del Berguedà ha suspès el ple que hi havia convocat per aquest dimecres a les 8 del vespre, degut al temporal de neu. 

Les afectacions en el trànsit i els centres escolars es mantenen a bona part del territori. A la C-16 aquest migdia són obligatòries l'ús de cadenes a l'alçada de Bagà i a l'entorn de la concessió del Túnel del Cadí. Entre d'altres, també s'han de fer servir a la C-26, tant entre Montmajor i Solsona com a Borredà, i a la B-400 de Guardiola a Gósol  o la carretera B-402 de Guardiola a la Pobla de Lillet. 

A la majoria de centres escolars hi ha serveis mínims, si bé alguns com l'IES Guillem de Berguedà i el SI Serra de Noet han tancat portes de bon matí. Tampoc està oberta l'escola de la Valldan. Així mateix, per les continuades circumstàncies metereològiques adverses i per les greus dificultats d’accés a l’escola pel carrer Pare Coll, l’escola Xarxa de Berga també ha tancat a partir de la una del migdia. 

D'altra banda, l'Escola Oficial d’Idiomes del Berguedà i l'Escola d’Adults han comunicat que suspenien les classes programades per aquesta tarda de dimecres. I igualment l'Escola Municipal de Música de Berga ha decidit anul·lar les classes durant el dia d’avui, a causa del temporal de neu.