VÍDEO Circulació molt complicada i amb cadenes a Berga

Puig-reig i d'altres municipis de la comarca demanen extremar la precaució si s'ha de sortir als carrers

Redacció
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:13h
Carrers nevats, a Berga.
Carrers nevats, a Berga. | NacióBerguedà
A Berga continuen les tasques de neteja i estesa de fundents per facilitar la circulació als carrers de la ciutat i és necessari l'ús de cadenes en alguns punts. A la capital de comarca hi ha gruixos d'entre 8 i 10 centrímetres de neu. L'ajuntament recomana la màxima precaució si s'ha de circular per les vies de la ciutat. 
 
Les diverses màquines llevaneus treballen encara aquest migdia per netejar els carrers del nucli urbà. 
 
 


Des del consistori es demana la col·laboració ciutadana evitant l’ús del vehicle privat i els desplaçaments innecessaris. En cas que s’hagin d’efectuar trajectes amb cotxe es demana fer-ho amb la màxima precaució i tenint en compte les mesures de seguretat corresponents a la conducció amb neu per evitar riscos a la carretera. Per últim, s’aconsella seguir la informació meteorològica i del trànsit a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. 
 
Davant de les possibles dificultats de mobilitat que pot comportar la neu durant el matí de dimecres, 28 de febrer, continua anul·lat el servei de bus urbà  fins que es pugui garantir el bon funcionament del servei de transport públic. 

Puig-reig recomana no circular "ni a peu ni amb cotxe"
 
L'Ajuntament de Puig-reig  ha emès també un comunicat on demana als seus veïns que continuïin "extremant les precaucions" i que no circulin "ni a peu ni amb cotxes si no és absolutament necessari". La nevada ha deixat gruixos importants de neu a la totalitat dels municipis del Berguedà. La recomanació general és que s'eviti circular amb vehicle per vies urbanes i carreteres si pot evitar-se. 
 
Arxivat a