Les màquines llevaneus i els equips de neteja treballen als carrers de Berga

A diversos pobles de la comarca com Gironella i Puig-reig també s'hi mantenen actius diversos efectius

Redacció
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:15h
Imatge de la nevada a Berga.
Imatge de la nevada a Berga. | NacióBerguedà

La nevada fa que se circuli amb dificultat a la ciutat de Berga i a una majoria dels pobles de la comarca. L'Ajuntament de Berga ha demanat que s'eviti l'ús del vehicle i els desplaçaments innecessaris. La recomanació per aquelles persones que hagin d'agafar el cotxe és que cal fer-ho "amb la màxima precaució" i tenint en compte les mesures de seguretat adients a la conducció amb neu i gel.
 
Aquest matí a Berga estan treballant en la neteja viària fins a quatre vehicles llevaneu, un vehicle d'estesa de fundents i quatre equips de neteja manual que estan portant diverses tasques a les principals vies de circulació de la ciutat. 

El consistori de la capital del Berguedà també ha comunicat que el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) i el servei d'àpats a domicili es mantenen actius amb el suport de Protecció Civil. 

També a d'altres pobles de la comarca, com a Gironella i Puig-reig, els diferents equips de neteja treballen per assegurar la circulació als seus carrers i s'hi demana extremar la precaució. L'Ajuntament de Gironella ha recordat a través de les xarxes socials que hi ha un punt de recollida de sal a l'Avinguda de Catalunya, número 2.