Berga acull una jornada de debat entorn l'acollida i les oportunitats al món rural

L'acte serà el divendres 8 de març al Pavelló de Suècia de Berga

Redacció
04 de març del 2018
Actualitzat a les 9:17h
El Consell Comarcal del Berguedà, l'Ajuntament de Berga i el Casal d'Europa organitzaran una jornada de debat i reflexió al voltant del model d'acollida actual i les oportunitats del món rural. 

La trobada que començarà a les 9.00 hores al Pavelló de Suècia de Berga, permetrà conèixer les accions d’acollida per part de la Generalitat de Catalunya, a càrrec del secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, juntament amb els càrrecs electes de la comarca i persones sol·licitants d’asil. A continuació, es coneixeran experiències d’acollida a nivell europeu, de països com Suècia, Grècia i França. Finalment, es parlarà dels canvis demogràfics i els reptes del desenvolupament local i es presentaran quatre projectes d’innovació social nascuts arran de l’arribada de sol·licitants de refugi a Catalunya.

A les 17.30 hores, tindrà lloc la presentació del conte infantil “Vull tornar a ballar”,  escrit pel Grup d’Educació Saber, el qual treballa per a la sensibilització dels infants i les famílies del Berguedà. L’edició del conte ha anat a càrrec de l’editorial L’Albí i ha estat finançat pel Consell Comarcal del Berguedà. Durant l’acte, es liurarà el conte infantil a tots els centres de la comarca de Primària.

Per tal de participar a la trobada, cal formalitzar la inscripció en aquest formulari. 
Arxivat a