Torna el projecte «Dones actives» per fomentar la cohesió en clau femenina

S'organitzaran tallers i sortides conjuntes per fomentar la relació entre dones

Redacció
26 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:24h
Taller de ioga del projecte Dones Actives
Taller de ioga del projecte Dones Actives | Aj Berga
L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà han impulsat la tercera edició del projecte “Dones actives”, que pretén fomentar la cohesió social de les dones del municipi a través d'activitats lúdiques i culturals. El projecte vol contribuir a crear una xarxa d’espais en clau femenina per potenciar la interculturalitat i la cohesió social de les dones mitjançant l’ús social de la llengua catalana. 

La iniciativa compta amb un programa d’activitats gratuïtes que es portaran a terme des del març fins al novembre, a excepció del mes d’agost. Concretament, els dilluns es farà zumba i els dimecres ioga al centre esportiu AlterSport, de 9.30 a 10.30 hores. Es tracta de sessions que permeten treballar l’empoderament personal i col·lectiu a través de l’autoconeixement de cos, la ment i l’emoció. D’altra banda, també hi haurà passejades culturals per conèixer la ciutat i el seu entorn així com per enfortir l’intercanvi espontani entre dones d’orígens i edats diferents. Aquesta activitat es farà un dijous al mes, de 10 del matí a 12 del migdia. Per últim, també es realitzaran tallers mensuals sobre salut, gènere, cohesió, educació i creativitat a l’Hotel d’Entitats de Berga (antic Centre Cívic), de 10 del matí a 12 del migdia.

Les places per a participar en aquest projecte són limitades, ja que s’organitzen grups reduïts per facilitar l’intercanvi relacional i vivencial. Per a participar-hi cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Berga fins l'1 de març i formalitzar la inscripció. 
Arxivat a