Els Castellers de Berga organitzen una calçotada el 3 de març

La jornada se celebrarà a la plaça del Forn poques setmanes abans que es doni el tret de sortida al calendari d'actuacions de 2018

Redacció
23 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:31h
Actuació dels Castellers de Berga a la Fira de Sant Josep de Gironella, en una imatge d'arxiu.
Actuació dels Castellers de Berga a la Fira de Sant Josep de Gironella, en una imatge d'arxiu. | Aida Morales
Els Castellers de Berga organitzaran una calçotada popular el dissabte 3 de març, poques setmanes abans de l'inici de les actuacions d'aquesta temporada.

És la setena edició de la calçotada popular de la colla castellera i en aquesta ocasió es celebrarà a la plaça del Forn. A dos quarts d'un de la tarda hi haurà un vermut amb Pep Vendrell, a càrrec del Kóm, i la calçotada començarà a les 2 de la tarda. Més tard, es podrà gaudir del concert de Format 3 amb cafès a càrrec del bar La Plaça. Els tiquets per participar-costen 10 euros en els socis de l'entitat i 12 euros a la resta de participants, i es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Berga, al Kóm o als assajos dels castellers. Els nens paguen 5 euros.  

Aquesta jornada festiva s'inclou dins del calendari dels castellers que pot consultar-se al seu web i que ara mateix té programades una dotzena llarga d'actuacions. La primera cita que figura en aquest calendari és la del 18 de març a Igualada i, seguidament, hi consta la del 25 de març a Gironella que coincidirà amb la Fira de Sant Josep. La primera més gran que es farà a Berga serà la jornada dels Quatre Fuets, on es comptarà amb la presència dels Castellers de Vilafranca i els Capgrossos de Mataró.

Els Castellers de Berga tenen actualment entre 200 i 300 socis. 
 
Arxivat a