L'equip femení del JAB disputa el campionat d’Espanya de cros per clubs a Gijón

L'equip berguedà competeix en la fase final d'aquesta competició per tercera vegada i es proposa quedar entre els 20 millors equips

Redacció
22 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:02h
Equip femení del JAB.
Equip femení del JAB. | JAB
L'equip femení de Joves Atletes de Berga (JAB) disputa aquest diumenge el campionat d'Espanya de cros per clubs a Gijón, al Principat d'Astúries. Les components del conjunt són Núria Cascante, Txell Calduch, Vanesa Chirveches, Anna Garcia, Ester Reguant i Lídia Pons. Per la seva part, Alfonso López acompanyarà l'expedició com a entrenador i delegat d'equip.

Aquest equip és un dels 43 equips classificats que disputa la fase final del campionat d’Espanya de cros per club. La cita tindrà lloc diumenge a la ciutat asturiana de Gijón en la modalitat de cros curt per clubs. La  prova, tant en categoria femenina com la masculina, serà retransmesa en directe pel canal televisiu Teledeporte de RTVE. En concret, la prova femenina està prevista a dos quarts d'una del migdia. 

L'equip berguedà disputa la fase final d'aquesta competició per tercera vegada i té com a objectiu principal classificar-se entre els 20 millors equips de l'estat. 
Arxivat a