Quatre membres dels Mountain Runners participen als Campionats d'Europa d'Esquí de Muntanya

Els atletes que competiran a Sicília són Ot Ferrer, veí de Berga, Ares Torra i Núria Torra, de Gironella, i Maria Costa de Santpedor

Redacció
22 de febrer del 2018
Actualitzat el 23 de febrer a les 12:45h
Tres berguedans i una bagenca participen al Campionat d'Europa d'Esquí de Muntanya, a Sicília.
Tres berguedans i una bagenca participen al Campionat d'Europa d'Esquí de Muntanya, a Sicília. | Mountain Runners
Quatre membres de l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà participen als Campionats d'Europa d'Esquí de Muntanya que se celebren a Sicília aquesta setmana. Es tracta d'Ot Ferrer, veí de Berga, Maria Costa de Santpedor i Ares Torra i Núria Torra, de Gironella. 

Paral·lelament, l'entitat va aconseguir una important victòria en categories inferiors en el Campionat d'Espanya de clubs que va celebrar-se a Cerler (Osca) el passat cap de setmana. El club berguedà va imposar-se concretament en els nivells de junior i cadet. Ahir dimecres 21 de febrer Mountain Runners va celebrar una roda de premsa per fer un balanç d'aquests mesos d'hivern. Guim Llort com a coordinador de l'escola del club va començar presentant el projecte i seguidament va exposar els resultats esportius de la temporada. 

L'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà és un entitat que aposta per a la formació de joves posant totes les seves energies per a que els joves puguin iniciar-se i practicar els esports que els agraden. La seva escola d'esquí consta amb un total de 18 esportistes d'edats compreses entre 12 i 18 anys que practiquen l'esquí de muntanya en diferents nivells, des d'un nivell d'iniciació passant per un nivell de competició autonòmic o estatal, fins a un nivell internacional.
Arxivat a