S'obre el procés selectiu de personal per al Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals

Hi ha diverses places per treballar al Berguedà

Redacció
20 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:42h
Un agent durant la campanya
Un agent durant la campanya | Diputació de Barcelona
Aquest dimarts s’han publicat les bases de la convocatòria del procés selectiu de provisió de les borses de personal per la campanya 2018 del Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI). A partir del dia de publicació al DOGC, hi haurà 10 dies hàbils (de dilluns a divendres) per presentar tota la documentació per a la tramitació i valoració de mèrits. 

Segons ha fet saber el Consell Comarcal, hi ha diverses places per treballar a zones del Berguedà. El número concret de places per treballar a la comarca es detallaran un cop publicat el programa tècnic del PVI. Enguany els candidats que s'hi presentin no hauran de passar la prova pràctica, només la prova de català, si s’escau, i valoració de mèrits. Es tracta de borses que substitueixen les anteriors, per tant, és condició indispensable estar-hi inscrit, independentment de l’anterior convocatòria. 

El Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) és un dispositiu actiu durant els mesos d’estiu a la província de Barcelona que porta a terme un conjunt d’accions informatives, dissuasives i d’anticipació, adreçades a evitar l’inici dels incendis forestals. 

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).