L'Ajuntament de Berga i empresaris de la construcció debaten sobre les oportunitats del barri vell

La trobada va servir per intercanviar punts de vista sobre aquesta part de la ciutat

Redacció
20 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:30h
Reunió entre  l'Ajuntament de Berga i membres del sector de la construcció a l'Aceb
Reunió entre l'Ajuntament de Berga i membres del sector de la construcció a l'Aceb | Aceb
Membres de l’Ajuntament de Berga, la Taula de la Construcció del Berguedà i agents del sector de la construcció s'han reunit a la seu de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) per debatre i exposar idees entorn els reptes i les oportunitats que presenta el barri vell de Berga, per tal d'arribar a solucions conjuntes. 

Segons han informat des de l'ACEB, a la trobada es va produir un canvi d’impressions entre els diferents agents amb aportacions variades i des de diferents punts de vista per trobar possibles solucions a mitjà-llarg termini a, per exemple problemes que plantegen alguns edificis. En el cas de l'Ajuntament de Berga, els representants van ser el regidor de Governació, Promoció Econòmica i Planificació Pressupostària, Francesc Ribera, i el regidor d’Urbanisme i Serveis Públics, Oriol Camps. 

Josep Fígols, President de l’Aceb, va manifestar que l'objectiu de la trobada era que tots els agents implicats poguessin participar, exposar i intercanviar directament les seves idees. I de fet així va ser, ja que segons han fet saber, els assistents es van mostrar satisfets de fer un intercanvi d'impressions conjunt. 

 
Arxivat a