Unes 10.000 persones passen per la Fira Internacional del Formatge

La mostra és ja "un referent" al Berguedà | El maridatge va ser l'activitat estrella del diumenge

Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:54h
Visitants a la Fira Internacional del Formatge a Berga
Visitants a la Fira Internacional del Formatge a Berga | NacióBerguedà
La Fira Internacional del Formatge ha tornat a fer parada al passeig de la Indústria de Berga durant aquest cap de setmana, i ha convertit la ciutat en l'epicentre de la cultura del formatge. Segons l'organització, la quarta edició de la mostra ha atret uns 10.000 visitants, malgrat la pluja del dissabte a la tarda. 

"La fira es va consolidant i és ja un referent al Berguedà", ha declarat a NacióBerguedà el membre de l'organització de la fira, Àusias Ballart. L'activitat estrella va ser el maridatge que es va fer el diumenge al migdia, ja que va atraure un gran nombre d'amants de la cervesa i el formatge, molts d'ells vinguts del Maresme. A més, els expositors han marxat del Berguedà amb bones sensacions ja que han mantingut el nivell de vendes de l'edició anterior, tot i el mal temps. 

En total han estat una vintena de productors els que han mostrat i donat a conèixer fins a 100 varietats de formatges diferents. Hi han destacat els de cabra, d'ovella, de vaca, de búfala, curats, semi curats, tous, de llet crua o cuita, entre d’altres. Pel que fa les procedències, se n'han pogut trobar d'Holanda, de Suïsa, d'Itàlia, de bona part de l'estat espanyol i Catalunya. 
 

Fira Internacional del Formatge a Berga Foto: NacióBerguedà


Les activitats infantils, tallers i un espai de food truck han complementat l'oferta de la fira. D'altra banda, les activitats infantils, com el concurs de “Munyim la cabreta”, l’activitat “Un Jorn al Mas”, el taller de globoflèxia, tallers creatius de temàtica formatgera, l’inflable “Dragon Age” o l’atracció “la Barca Vikinga”, també han donat els fruits esperats i han tingut un bon èxit entre els més menuts. 
 

Fira Internacional del Formatge a Berga Foto: NacióBerguedà
 

Fira Internacional del Formatge a Berga Foto: NacióBerguedà


 
Arxivat a