Gironella destina 22.500 euros a ajudes per a entitats

Aquestes ajudes acompanyen els projectes de les entitats "sempre que siguin integradors i oberts a la ciutadania en general”, ha precisat l'alcalde, David Font

Redacció
18 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:23h

Ajuntament de Gironella. Foto: AjGironella.


L'Ajuntament de Giroinella ha obert la convocatòria de subvencions per a activitats que realitzin les associacions i entitats del poble sense ànim de lucre, amb un import total de 22.500 euros. Dins d'aquests diners, han informat a través d'una nota de premsa, se sumen als convenis vigents amb Creu Roja del Berguedà, i l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà, així com també el Club Futbol Atlètic Gironella pel manteniment i neteja de les instal·lacions.

Segons l'alcalde de Gironella, David Font, aquestes ajudes acompanyen els projectes de les entitats "sempre que siguin integradors i oberts a la ciutadania en general”. En conjunt, ha precisat, a Gironella hi ha més de 50 entitats registrades, i totes elles fan activitats, ja siguin setmanals o més puntuals. 

El termini per presentar la documentació de les ajudes acaba el 2 d’abril i, com a novetat, les entitats rebran les notificacions de la sol·licitud a través del certificat digital. Les entitats interessades que no en disposin, poden obtenir-lo al Consell Comarcal del Berguedà de forma gratuïta. A més, i com en anys anteriors, les entitats hauran de justificar a través de les factures el 80% del pressupost presentat, independentment de l'import de la subvenció atorgada.
Arxivat a